Britanski mediji: Sada nam je Ukrajina glavni rival

"Možda je Roj Hodžson priželjkivao remi u Podgorici, jer bi taj rezultat na neki način umirio i Crnogorce i Ukrajincel“, piše “Dejli telegraf”
6 komentar(a)
Hodžson, Foto: Savo Prelević
Hodžson, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.06.2013. 08:16h

Englezi su zadovoljni ishodom duela u Podgorici, a ostrvski mediji nakon senzacionalno visoke pobjede Ukrajine ističu da četa Roja Hodžsona automatsku kvalifikaciju za Brazil sada ponovo ima u svojim rukama.

"Možda je Roj Hodžson priželjkivao remi u Podgorici, jer bi taj rezultat na neki način umirio i Crnogorce i Ukrajince. Drugi scenario se odigrao, ali je Hodžson napustio Crnu Goru ohrabren. Plasman u Brazil ponovo je u rukama “tri lava”, s razlikom što je sada Ukrajina najveći rival“, piše “Dejli telegraf”.

List “Dejli star” trijumf Ukrajine u Podgorici više gleda kroz prizmu poraza Crne Gore, uz konstataciju da Engleska više nema razloga da se plaši “bivše jugoslovenske republike”.

“Sama činjenica da je putovao u Podgoricu, govori koliko je Hodžson ozbiljno doživljavao Crnu Goru. Očigledno je želio da spremi sebe za ono što ga očekuje na “Vembliju” 11. oktobra. Ali, već se nazire potencijalni pobjednik grupe. Engleska je blizu automatske karte do Brazila sljedećeg ljeta”, piše “Dejli star”.

Bonus video: