Jovetić: Ne možemo sad da klonemo

"Ostaju još tri utakmice, moramo da odmorimo, ohladimo glave, a ja vjerujem da još imamo velike šanse da se plasiramo na Mundijal", rekao je Stevan
8 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Vesko Bejolević
Stevan Jovetić, Foto: Vesko Bejolević
Ažurirano: 08.06.2013. 00:24h

Jovetić se u finišu prvog dijela utakmice sa Ukrajinom uhvatio za nogu. Mišić nije izdržao, biser crnogorskog fudbala je morao da ustupi mjesto Dejanu Damjanoviću.

Nakon utakmice je, razumljivo, bio tužan i zbog poraza i zbog činjenice da nije mogao da pomogne saigračima.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro, ali nismo iskoristili nekoliko šansi. Kako to biva u fudbalu, bili smo kažnjeni. Nema šta da nam se zamjeri, ali ostaje veliki žal, jer smo sa ova tri boda mogli da napravimo ogroman korak. Ostaju još tri utakmice, moramo da odmorimo, ohladimo glave, a ja vjerujem da još imamo velike šanse da se plasiramo na Mundijal", rekao je Stevan.

Da li je realno očekivati plasman u baraž, jer imate dvije teške utakmice u gostima?

"Jeste. Ja sam uvijek optimista, ne možemo poslije mnogo dobrih utakmica da kiksamo u jednoj i da odmah klonemo. Imamo kvalitet, sada moramo da se dobro spremimo, a vjerujem da možemo da igramo sa Poljskom tamo", zaključio je Jovetić, koji će danas snimiti povrijeđenu nogu, nakon čega će se znati koliko će pauzirati.

Bonus video: