Fernandinjo potpisao za Mančester siti

Na zvaničnom sajtu Sitija nisu objavljeni finansijski detalji ugovora, ali britanski mediji navode da je Fernandinjo sa klubom sa Etihada potpisao četvorogodišnji ugovor za oko 30 miliona funti
0 komentar(a)
Fernandinjo, Foto: Uefa.com
Fernandinjo, Foto: Uefa.com
Ažurirano: 06.06.2013. 21:30h

Brazilski fudbaler Fernandinjo potpisao je danas ugovor sa Mančester sitijem.

Fernandinjo je prošao ljekarske preglede i dogovor o njegovom prelasku iz Šahtjora iz Donjecka je postignut, objavljeno je na sajtu Sitija.

"Ovo je promjena, izazov i šansa koju sam čekao dugo vremena. Igranje u Premijer ligi za Mančester siti je kao san", rekao je Fernandinjo, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 25.

On je za klupski sajt rekao da je njegov cilj osvajanje svih titula.

"Moje ambicije su osvajanje svih titula. Igranje za veliki tim u velikoj ligi me čini veoma srećim. Nadam se da ću biti u stanju da klubu vratim ono što su oni za mene učinili. Znam da ću se suočiti sa izazovima, ali sam spreman za njih. Znam mnogo o Sitiju, i čim su pokazali interesovanje za mene, učio sam još više", rekao je on.

Fernandinjo je kazao i da jedva čeka da upozna saigrače i pomogne timu da osvoji što više trofeja.

Na zvaničnom sajtu Sitija nisu objavljeni finansijski detalji ugovora, ali britanski mediji navode da je Fernandinjo sa klubom sa Etihada potpisao četvorogodišnji ugovor za oko 30 miliona funti.

Bonus video: