Bavarci rasprodali "Alijanc arenu" za narednu sezonu

Jedini meč za koji još nijesmo rasprodali ulaznice je protiv Hofenhajma, za koji je ostalo još malo karata
2 komentar(a)
Alijanc Arena, Foto: Reuters
Alijanc Arena, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.06.2013. 15:49h

Iako su igrači i stručni štab Bajerna zaslužili odmor, u minhenskom gigantu se uveliko radi. Prva tripla kruna u istoriji bavarskog giganta izazvala je pravu pomamu među navijačima Bajerna. Rezultat tome je i prodaja ulaznica na "Alijanc areni" za narednu sezonu, i Bajern je već prodao 16, od 17 utakmica sezone 2013/2014. godine koje će u Bundes ligi igrati u Minhenu.

"Dobili smo između 80.000 i 140.000 zahtjeva za prodaju ulaznica, u zavisnosti od imena rivala. Jedini meč za koji još nijesmo rasprodali ulaznice je protiv Hofenhajma, za koji smo do sada prodali 68.000 karata. Ostalo je, dakle, još malo neprodatih ulaznica za tu utakmicu", kazao je Jan Kristijan Dresen, član borda direktora Bajerna.

Kapacitet "Alijanc arene" za mečeve Bundes lige je 69.901, a taj stadion jedini je tokom minule sezone bio ispunjen do posljednjeg mjesta na svim utakmicama. Iako brojni drugi klubovi uspijevaju da prfdaju cjelokupni kapacitet tokom sezone, njihove službe nijesu toliko ažurne da uspiju da prodaju ulaznicu svakog pretplatnika spriječenog da prisustvuje utakmici.

Bonus video: