Garaj na meti "đavola"

"Đavoli su već stupili u kontakt sa Benfikom, i ponudili su 20 miliona eura za sjajnog centralnog beka
0 komentar(a)
Ezekiel Garaj, Foto: Www.thehardtackle.com
Ezekiel Garaj, Foto: Www.thehardtackle.com
Ažurirano: 06.06.2013. 10:28h

Mančester junajted želi da probleme sa centralnom bekovskom linijom riješi dovođenjem Argentinca, Ezekijela Garaja. "Đavoli su već stupili u kontakt sa Benfikom, i ponudili su 20 miliona eura za sjajnog centralnog beka. Iako Mančester junajted ima najbolji par centralnih bekova na svijetu, povrede, ali i godine čine svoje pa su Nemanja Vidić i Rio Ferdinand sve rjeđe zajedno na terenu.

Benfika ove sezone nije imala sreće jer je u samo nekoliko dana u završnicama mečeva ostala bez tri viđena trofeja, u prvenstvu ih je bez titule ostavio Porto golom u drugom minutu sudijske nadoknade, baš kao i Čelzi u finalu Lige Evrope, a slično je prošla i u finalu Kupa Portugala. Na sva tri fronta Garaj je bio jedan od najboljih fudbalera u dresu "orlova". Ukoliko Benfika prihvati ponudu od 20 miliona eura, polovina te sume ići će madridskom Realu, koji će tako vrataiti novac dat 2008. godine za 26 - godišnjeg Argentinca, koji nije uspio da se izbori za mjesto prvotimca "merengesa".

Garaj u karijeri ima olimpijsko zlato 2008. godine, ali i titulu prvaka svijeta do 20 godina 2005. godine, koju je osvojio u generaciji sa Mesijem, Agerom i Gagom.

Bonus video: