Murinjo: Ronaldo misli da je najpametniji

"Mislim da smo krenirali fantastičnu situaciju za njega, u kojoj je mogao da pokaže veliki napredak. Igrali smo onako kako njemu najviše odgovara", istakao je Murinjo
3 komentar(a)
Murinjo, Foto: REUTERS
Murinjo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.06.2013. 10:46h

Žoze Murinjo je otkrio da je sa Kristijanom Ronaldom imao samo jedan problem tokom tri sezone u Realu i to kada je CR7 pomislio da "zna baš sve".

Specijalni je u intervjuu za španske medije pričao o svom odnosu sa Ronaldom, a na pitanje zašto je odjednom došlo do problema, Portugalac je rekao:

"Imao sam samo jednom problem sa njim, i to vrlo jednostavan. Tada sam ga kao trener kritikovao jer nisam bio zadovoljan kako je taktički odradio posao, a znao sam da može bolje. On to nije primio najbolje, očigledno zato što misli da sve zna i da sve radi bez greške. Ronaldo misli da je najpametniji", kazao je Murinjo.

Kako god, Murinjo je siguran da je Ronaldo pod njegovim vođstvom igrao možda i najbolji fudbal u karijeri.

"Imao je tri fantastične sezone, ne znam da li i najbolje u karijeri, jer je i u Junajtedu bilo nekoliko sjajnih momenata", dodao je novi menadžer Čelzija.

"Mislim da smo krenirali fantastičnu situaciju za njega, u kojoj je mogao da pokaže veliki napredak. Igrali smo onako kako njemu najviše odgovara", istakao je Murinjo.

Murinjo je pomenuo i Pepea i njegovu "izdaju".

"Ne znam je li me Pepe izdao. Svi su željeli da ga otjeraju iz Reala, ali ja sam se borio za njega i zadržao ga u timu. Potom se povrijedio i ispao iz ekipe jer je Rafael Varan igrao sjajno", tvrdi bivši trener Reala.

Bonus video: