Pet klubova nudi 85 miliona eura za Bejla

Drugu najveću odštetu u istoriji fudbala su spremni da plate Real Madrid, PSŽ, Mančester junajted, Mančester siti i Čelzi
2 komentar(a)
Garet Bejl, Foto: Reuters
Garet Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.06.2013. 09:00h

Totenhem svakodnevno pokušava da uvjeri javnost da Garet Bekjl ostaje na "Vajt Hart lejnu", ali će predsjedniku Danijelu Leviju biti sve teže da odbije velike ponude.

Naime, u ovom trenutku je čak pet klubova spremno da plati 85 miliona eura obeštećenja za velškog reprezentativca, tvrde britanski mediji.

Prema istim izvorima, drugu najveću odštetu u istoriji fudbala su spremni da plate Real Madrid, PSŽ, Mančester junajted, Mančester siti i Čelzi.

Realov predsjednik Florentino Peres je sinoć za španski radio izjavio da je "Bejl rođen da igra za kraljevski klub", a čini se da ni Velšanin nema ništa protiv da preseli u Madrid.

"Velika je čast kada te želi Real. Mi smo spremni za pregovore, ali Bejl ima ugovor sa Sparsima," izjavio je Bejlov menadžer Džonatan Barnet.

Nagađa se da Levi neće pustiti Bejla za manje od 100 miliona eura čime bi oborio rekord Kristijana Ronalda kojeg je Mančester junajted prodao Realu za 92 miliona.

Bonus video: