Dragićević: Ne gledamo tabelu

"Ako budemo gledali tabelu od toga nam neće biti lakše, moramo da se fokusiramo na teren", rekao je Dragićević
4 komentar(a)
Crna Gora, Foto: Savo Prelević
Crna Gora, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.06.2013. 18:33h

Član stručnog štaba reprezentacije Radislav Dragićević je izrazio zadovoljstvo što u timu nije bilo ni najsitnijeg problema sa povredama do sada tokom priprema.

"Prvi put da nismo imali ni najmanji zdravstveni problem. To je dobro, jer smo morali ranije da počnemo kako bi igrače zadržali u formi nakon pauza u prvenstvu. Nadam se da će tako ostati do početka utakmice", rekao je Dragićević.

Po njemu, nije baš moguće uporediti situaciju sa prvom utakmicom u Kijevu. Jer, Crna Gora je tada morala da traži pobjedu na strani kako bi ispravila remo kod kuće protiv Poljske, a sada je prva u grupi.

"Sigurno da je sada povoljnija situacija nego tada. Ali, ako budemo gledali tabelu od toga nam neće biti lakše, moramo da se fokusiramo na teren. Sada i nas svi mnogo dobro poznaju i uvažavaju, na mnogo drugačiji način nas analiziraju".

Dešavanja u utakmici Ukrajine i Kameruna nisu iznenadila nikog u taboru "sokola".

"Protiv Kameruna su koristili uglavnom sve igrače koji bi trebalo da igraju i protiv nas. Ukrajina je svakako u usponu, izgubila je samo jednom u posljednjih iosam utakmica, i to od nas. Prema tome, sigurno da imaju kvalitet, prave i atmosferu sa novim selektorom i sigurno da vide šansu. Biće opreznosti sa obje strane, to sigurno...

Prednost Crne Gore bi trebalo da budu - navijači!

"Sve utakmice su izuzetno teške, nijanse odlučuju. Ali, uzdam se u navijače, to je naša prednost u odnosu na gostovanje u Kijevu. Naša publika i igrači su jako bliski, navijači nas nose u svakom meču i to je jedan od naših aduta", kazao je trener Budućnosti, koji nije želio da komentariše to što je podgorički klub ostao bez licence za Evropu:

"Ne bih o tome pričao, sada nije vrijeme za to", zaključio je Dragićević.

Bonus video: