Dragan Vujović: Jedino rješenje je metla!

"Ovo je sramota za sve - za cijelu fudbalsku javnost Crne Gore, za navijače, za igrače tog kluba koji su se borili na terenu..., kaže Vujović
248 pregleda 18 komentar(a)
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.06.2013. 09:35h

Najveći udarac koji je Fudbalski klub Budućnost pretrpio u istoriji - nedobijanje licence za nastup u Evropi, rasrdio je i nekadašnje legende kluba.

Ikona Budućnosti Dragan Vujović, proslavljeni dribler iz 80-ih godina prošlog vijeka, ističe da nedobijanje licence "sramota za sve".

"Sad je sve lako komentarisati. To traje već duže, problem Budućnosti je što nema vođstvo. Agonija dugo traje, ovo je samo posljedica takvog rada. Ovo je sramota za sve - za cijelu fudbalsku javnost Crne Gore, za navijače, za igrače tog kluba koji su se borili na terenu... Malo je riječi da bi se sve to opisalo. Najlakše je sada nekoga „brljati”, ali to nije moj manir. Krivci će se lako prepoznati. Nije problem samo što se neće prodati igrači, već to što kada prođete dva kola dobijete 300-400 hiljada, a to je praktično budžet za sezonu. Ne znam koji su razlozi zašto nije dobijena licenca, ali je bez obzira na sve ovo sramota", kaže čuveni napadač Budućnosti Dragan Vujović.

Legendarni dribler, baš kao i na terenu, ima jednostavan recept za rješavanje krize u klubu.

"Jedino rješenje je metla!"

Bonus video: