Pelegrinijevi prioriteti Kavani i Markinjos

Pored Kavanija i Markinjosa, Pelegrini na „Etihad” želi da dovede i igrača Malage Iska, Hesusa Navasa iz Sevilje i Šahtjorovog Brazilca Fernandinja
0 komentar(a)
Edinson Kavani, Foto: Beta/AP
Edinson Kavani, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.06.2013. 19:53h

Manuel Pelegrini će gotovo sigurno narednih dana postati novi menadžer Mančester sitija, a u prilog tome govore i informacije koje stižu sa Ostrva kada je u pitanju prelazni rok.

Engleski mediji ističu da je Čileanac već napravio listu pojačanja i da su mu prioriteti za ovo ljeto Edinson Kavani i štoper Rome Markinjos.

Navodno, Siti je za ljetnji prelazni rok spremio oko 120 miliona eura i Pelegriniju bi to bilo sasvim dovoljno da dovede sve igrače koje je naumio i osvježi tim koji bi naredne sezone trebalo da juri sve trofeje...

Pored Kavanija, čija je cijena oko 60 miliona eura, te Markinjosa (kojeg žele i Barselona i PSŽ), Pelegrini na „Etihad” želi da dovede i igrača Malage Iska, Hesusa Navasa iz Sevilje i Šahtjorovog Brazilca Fernandinja.

„Građani” su, kako piše „Dejli star”, pronašli model kako da privole Napoli da pusti Kavanija, a da ne plate klauzulu od 63 miliona, pa su spremni da ponude Edina Džeka plus 30 miliona.

Bosanac je ionako velika želja novog trenera Napolitanaca Rafaela Benitesa, dok ni Siti nema ništa protiv da ga proda, tako da je posao svakako moguć.

A, ako bi Napoli propustio priliku da dovede Džeka, Benites bi se okrenuo Mariju Gomesu iz Bajerna.

Bonus video: