Žarko Tomašević tri godine u Kortrajku

"Prezadovoljan sam. U klubu mi je predočeno da na mene računaju kao na veliko pojačanje, o čemu govori i trogodišnji ugovor", kazao je Tomašević
61 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.06.2013. 15:58h

Nekadašnji mladi i povremeni seniorski reprezentativac Crne Gore, Žarko Tomašević, potpisao je trogodišnji ugovor sa belgijskim prvoligašem Kortrajkom.

"Prezadovoljan sam. U klubu mi je predočeno da na mene računaju kao na veliko pojačanje, o čemu govori i trogodišnji ugovor. Ostaje mi da naporno radim kako bih se što prije nametnuo treneru i izborio status prvotimca", kazao je Tomašević.

Tomašević je proteklu polusezonu proveo u Partizanu, bio je povrijeđen, a nakon toga nije dobio pravu priliku da se nametne.

Ipak, Belgijanci su jedva dočekali priliku da potpišu trogodišnji ugovor sa nekadašnjim igračem Mornara i portugalskog Nasionala, što je juče bila i udarna vijest na sajtu belgijske ekipe.

"Ne želim da se osvrćem na epizodu u Partizanu, najvažnije je da sam sada potpuno zadovoljan. Sezona u Belgiji počinje dosta rano, pa već 15. juna krećemo sa pripremama", ističe Tomašević.

Za seniorsku reprezentaciju Crne Gore debitovao je protiv Norveške u Oslu, 29. maja 2010. a igrao i sljedeću utakmicu protiv Sjeverne Irske.

Za Kortrajk, koji je prošlu sezonu završio na 10. mjestu, Tomašević će debitovati 21. juna u prijateljskom meču protiv SV Kortrajka. Prvenstvo Belgije počinje 27. jula.

Bonus video: