Blan: Volio bih da treniram Romu

"Radi se o odličnoj ekipi, konkurentnoj, jakoj. Ko ne bi volio da trenira takav tim...Nisu me zvali, ali bih volio da budem trener Rome. To bi bila velika prilika za mene“, kaže Blan
0 komentar(a)
Blan, Foto: Beta AP
Blan, Foto: Beta AP
Ažurirano: 01.06.2013. 09:54h

Alegri je prvi izbor, ali kako nikako da stigne konačno „da“ od aktuelnog trenera Milana, Roma razmišlja i o drugim solucijama za mjesto trenera za narednu sezonu.

Jedan od potencijalnih kandidata je i bivši selektor Francuske, Loran Blan, koji je bio kandidat i prošle godine, prije dolaska Luisa Enrikea, ali je tada tražio dvogodišnji ugovor, umjesto jednogodišnjeg, koji mu je, navodno, ponuđen...

„Roma? Volio bih da je treniram. Ako me žele, tu sam. Radi se o odličnoj ekipi, konkurentnoj, jakoj. Ko ne bi volio da trenira takav tim...Nisu me zvali, ali bih volio da budem trener Rome. To bi bila velika prilika za mene“, izjavio je Blan za Tuttomercatoweb.

Blan je dodao da bi, u svakom slučaju, volio sljedeće sezone da vodi neku ekipu, nakon godine pauze od odlaska sa kormila „trikolora“.

Imam veliku želju da se vratim, motivisan sam za to. U Francuskoj ili inostranstvu, nije važno, ali mi to treba“, zaključio je Blan.

Bonus video: