Bogdanović novi predsjednik Skupštine FK Lovćen

"Zajedno sa upravom kluba, na kraju sezone ispunili smo obećanje koje smo dali tokom prvenstvene pauze, kada je Lovćen bio ubjedljivo posljednji na prvenstvenoj tabeli", kazao je Bogdanović
108 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.06.2013. 09:02h

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović novi je predsjednik Skupštine Lovćena, dok je za potpredsjednika imenovan predsjednik Senata Prijestonice Milovan Janković, odlučeno je sinoć na Skupštini cetinjskog fudbalskog kluba.

Skupština, kojoj je prisustvovalo 28 od 37 delegata, jednoglasno je usvojila izvještaj o radu Radne grupe i prethodne Uprave kluba, a usvojen je i finansijski izvještaj.

Odlučeno je da prvi zadatak nove klupske Skupštine bude imenovanje predsjednika i formiranje Upravnog odbora cetinjskog prvoligaša.

Konstatovano je da je u proljećnom dijelu šampionata napravljen izuzetan uspjeh i da to u vremenu krize predstavlja izuzetan uspjeh prijestonice Cetinje, klupske uprave i svih simpatizera Lovćena.

"Zajedno sa upravom kluba, na kraju sezone ispunili smo obećanje koje smo dali tokom prvenstvene pauze, kada je Lovćen bio ubjedljivo posljednji na prvenstvenoj tabeli", kazao je predsjednik Skupštine kluba, Aleksandar Bogdanović.

Na Skupštini je istaknuto kako će u prestojećem periodu biti stvorene pretpostavke da najstariji crnogorski sportski klub tokom naredne takmičarske sezone bilježiti još značajnije rezultatske uspjehe.

Najavljeno je da će uprkos finansijskoj krizi jubilej, 100 godina postojanja kluba, biti proslavljen na visokom nivou, uz brojne svečanosti i raznovrstan program, kao i da će centralni događaj biti duel Lovćena i splitskog Hajduka.

Bonus video: