Mlađa omladinska reprezentacija potopila Makedonju 6:1

Mlađa omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u Podgorici, u drugom prijateljskom meču, vršnjake iz Makedonije 6:1.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2013. 15:11h

Mlađa omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u Podgorici, u drugom prijateljskom meču, vršnjake iz Makedonije 6:1.

Pprvi međusobni duel, igran prije dva dana, završen je neriješeno 2:2.

Crnogorski fudbaleri su pobijedili golovima Aleksandra Tončića u 33, Stefana Miloševića u 44. i 71, Anđela Rudovića u 75. i 87. i Borisa Cmiljanića u 84. minutu.

Jedini pogodak za Makedoniju postigao je Benjamin Demir u drugom minutu.

"Rezultat sve govori o odnosu snaga na terenu. Danas su utakmicu počeli igrači koji su prekjuče bili na klupi, što se osjetilo samo na početku meča kada smo primili gol i bili pod pritiskom protivnika. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, dobili smo sigurnost u igri i samopouzdanje, što se reflektovalo na broj šansi koje smo stvorili. Iako je rezultat ubjedljiv, moram reći da smo propustili još najmanje šest stopostotnih prilika da postignemo gol. Mislim da razlilka u kvalitetu između nas i Makedonije sigurno nije tolika kao što rezultat sugeriše. Meni je najvažnije što smo vidjeli na djelu veliki broj kandidata koji su pokazali da na njih možemo ozbiljno računati. Pored ovih momaka, imamo još pet igrača koje pratimo i koji će imati priliku da se nametnu za mjesto u ovoj selekciji", rekao je selektor Aleksandar Miljenović.

Mlađu omladinsku selekciju sada očekuje pauza do septembra kada će odraditi mini-pripreme, ali i odigrati dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Mađarske.

Bonus video: