Bajković: Želim da igram za Srbiju

"Moja želja nikada nije bila sporna. Uvijek ću biti spreman da se odazovem pozivu selektora. Čekam ga raširenih ruku", rekao je 28-godišnji Bajković
20 komentar(a)
Boban Bajković, Foto: Reuters
Boban Bajković, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.05.2013. 11:48h

Golman Crvene zvezde, Cetinjanin Boban Bajković ponovio je danas da bi volio da zaigra za reprezentaciju Srbije, i istakao da čeka poziv selektora Siniše Mihajlovića.

"Moja želja nikada nije bila sporna. Uvijek ću biti spreman da se odazovem pozivu selektora. Čekam ga raširenih ruku", rekao je 28-godišnji Bajković, jedan od najboljih igrača Zvezde ove godine.

Bajković je karijeru počeo u Lovćenu, odakle je 2003. godine stigao u Zvezdu, na čijem se golu, međutim, ustalio tek u posljednje dvije sezone. Često je bio na pozajmicama, u Jedinstvu iz Uba, Radničkom iz Niša, Radu, Smederevu, Sremu...

On je istakao da ne bi imao ništa protiv da karijeru završi u Zvezdi, iako, kako kaže, ima ponude klubova iz Ukrajine, Rusije i Francuske.

"To je moj drugi dom. Ipak, o mom daljem status odlučivaće ljudi iz kluba. Sve ponude idu na adresu Ljutice Bogdana, pa ću u dogovoru sa njima vidjeti šta je najbolje i za Zvezdu i za mene", zaključio je golman Zvezde.

Bonus video: