Ronaldo će odlaskom u Juventus izgubiti više nego Real

"Mislim da je Kristijano veoma pametan čovjek i zato me iznenadilo kada sam vidio da hoće da ide. Više će izgubiti on nego Real", smatra Valdano
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta-AP
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 09.07.2018. 13:27h

Bivši napadač Reala Horhe Valdano smatra da će Kristijano Ronaldo napraviti veliku grešku ako ode iz Reala.

"To bi bila glupa odluka", rekao je Valdano.

Od prošle sedmice traju razgovori i pregovori između Juventusa i Reala, očekivalo se da će se sve završiti u subotu, ali senzacionalnog transfera još nema.

Mediji tvrde da Real čeka da se Ronaldo javno izjasni da želi da ode, Portugalac trenutno odmara u Grčkoj i ne oglašava se.

Ipak, čini se da je samo pitanje dana kada će posao biti ozvaničen.

"Mislim da je Kristijano veoma pametan čovjek i zato me iznenadilo kada sam vidio da hoće da ide. Više će izgubiti on nego Real", smatra Valdano.

Italijanski fudbalski agent Bepe Boco, koji je posredovao prilikom transfera Alvara Morate iz Reala u Juventus, smatra da "kraljevski klub" nema mnogo izbora...

"Čim nema demantija, mislim da je sve gotovo, samo se traži model. Takođe, Real ne može da se odrekne Ronalda a da ne obezbijedi pojačanja", objasnio je Poco.

Pominju se Mbape i Nejmar...

"Teško je uzeti igrača iz PSŽ-a. Mislim da su Azar, Ikardi i Kejn realnije opcije. Očekujem da će makar dvojicu velikih igrača dovesti Real", kazao je Poco.

Bonus video: