Prezentacija o trendovima u održavanju terena sa prirodnom podlogom

Pored kvaliteta, grčka kompanija će pokušati da se nametne i konkurentnim cijenama i tako omogući sebi ulazak na crnogorsko tržiste
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.05.2013. 14:53h

Firma "Helasod", jedan od lidera u proizvodnji i instalaciji prirodne trave vrhunskog kvaliteta, održala je danas prezentaciju svojih proizvoda i usluga u prostorijama Fudbalskog saveza Crne Gore. Pored teorijske prezentacije, predstavnici "Helasoda" su za okupljene odradili i kraću demonstraciju na terenu Gradskog stadiona.

Menadžeri i tehničari ove kompanije su tokom prezentacije predstavili brojne prednosti svojih proizvoda, ali i dali mnogo korisnih informacija i uputstava o samom procesu održavanja fudbalskih terena sa prirodrnom podlogom. Pored kvaliteta, grčka kompanija će pokušati da se nametne i konkurentnim cijenama i tako omogući sebi ulazak na crnogorsko tržiste.

Gosti su bili u mogućnosti da dobiju odgovore na sva pitanja vezana za tlo, razne vrste trava, načine instalacija, održavanja kao i na mnoga druga pitanja vezana za kvalitet vode i supstanci u podlozi, prodzemnim vodama i slično.

Bonus video: