Ola poručio Arsenalu da Grenije košta koliko Gece

„Ako Arsena zanima Grenijeova cijena, reći ću mu da je ista kao ona koju je Bajern Minhen platio za Marija Gecea - oko 37 miliona”, rekao je predsjednik Liona Žan-Mišel Ola
0 komentar(a)
Kleman Grenije, Foto: Reuters
Kleman Grenije, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.05.2013. 09:36h

Nakon odlične sezone u dresu Liona, trener Arsenala Arsen Venger je priznao da bi volio da dovede Klemana Grenijea u London.

Ali, ta misija neće biti nimalo laka - predsjednik kluba sa „Žerlana” Žan-Mišel Ola je upozorio „tobdžije” da će morati da plate 37 miliona eura ako žele da ga dovedu ovog ljeta.

„Kleman mi je rekao da će dati prednost Lionu ako se kvalifikujemo za Ligu šampiona. Više me zanima šta je rekao on nego Arsen Venger”, rekao je Ola za Kanal plus.

„Ako Arsena zanima Grenijeova cijena, reći ću mu da je ista kao ona koju je Bajern Minhen platio za Marija Gecea - oko 37 miliona”, zaključio je Ola.

Lion je u posljednjem kolu Lige 1 osigurao 3. mjesto i kvalifikacije za Ligu šampiona pobjedom nad Renom, a gol za konačnih 2:0 je postigao upravo 22-godišnji vezista.

Arsenal želi da ojača tim ovog ljeta, nakon što je u posljednjem kolu Premijer lige osigurao mjesto u Ligi šampiona ispred gradskog rivala Totenhema.

U medijima se pominje da Venger na raspolaganju ima 70 miliona funti, a da su na listi želja Stevan Jovetić, Vejn Runi, bek Sošoa Sebastjen Korkija, kao i novi golman.

Bonus video: