Anćeloti: Da bi se raskinuo ugovor, obje strane moraju to da žele

"Ako ne nađemo neko rješenje, moraću da ispoštujem ugovor. Da bi se raskinuo ugovor, obje strane moraju to da žele. Ja imam određene ideje, klub ima drugačije”, rekao je Anćeloti
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.05.2013. 21:19h

Karlo Anćeloti želi Real, Madriđani žele Anćelotija. Problem je što i Pari Sen Žermen hoće da zadrži italijanskog stručnjaka, sa kojim ima još godinu ugovora.

Pari Sen Žermen sjutra gostuje Lorijenu, u posljednjem kolu prvenstva Francuske.

“Nisam siguran da je ovo moj posljednji meč na klupi PSŽ-a. Imam ugovor i za narednu sezonu. Ako ne nađemo neko rješenje, moraću da ispoštujem ugovor. Da bi se raskinuo ugovor, obje strane moraju to da žele. Ja imam određene ideje, klub ima drugačije”, rekao je Anćeloti.

Italijanski trener je komentarisao i spekulacije da bi Real mogao da plati određeni “penal” za raskid ugovora, kao što je 2010. godine uradio sa Interom kada je dovodio Žoze Murinja.

“To su stvari koje se tiču kluba i mene, Real neme veze sa tim. Madriđani nisu razgovarali sa mojim klubom o mom odlasku, to je stvar koju treba da riješimo u kući”, dodao je Anćeloti.

Real je, međutim, siguran da će obezbijediti dolazak Anćelotija, a navodno Florentino Peres čeka da ponovo bude izabran za predsjednika kako bi 3. juna najavio novog trenera.

Bonus video: