Lovćen dobio Budućnost službenim rezultatom

Komisija za takmičenje predala je predmete u dalju nadležnost Disciplinskoj komisiji FSCG, što znači da podgorički klub čekaju nove kazne
3 komentar(a)
Budućnost - Lovćen, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Lovćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.05.2013. 16:40h

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore odlučila je na današnjoj sjednici da utakmicu 31. kola Telekom 1.CFL Budućnost - Lovćen registruje službenim rezultatom 3:0 u koristi Cetinjana.

Meč pod Goricom prekinut je u 68. minutu kod rezultata 2:1 za goste, jer su domaći navijači ubacivali stolice u teren, a potom odbili molbu da napuste tribinu.

Komisija za takmičenje predala je predmete u dalju nadležnost Disciplinskoj komisiji FSCG, što znači da podgorički klub čekaju nove kazne.

Izvjesno je da će stadion pod Goricom na duže vrijeme biti zatvoren za publiku, jer ovo nije prvi incident koji prave navijači podgoričkog kluba.

Budućnost je prva tri domaća meča ove sezone igrala pred praznim trinama zbog prekida prošlogodišnjeg meča sa Lovćenom (navijači utrčali na teren da proslave titulu), a slično je bilo na nekoliko mečeva u finišu prošle sezone. Između ostalih, i derbi sa Rudarom igran je pred praznim tribinama.

FK Budućnost se zbog svojih navijača nije našla samo na udaru organa FSCG, već i Uefe. Zbog nereda tokom utakmice sa poljskim Slaskom u kvalifikacijama za Ligu Evrope prošle sezone, Budućnost će prvi evropski meč predstojećeg ljeta igrati pred praznim tribinama.

Bonus video: