Viljaš-Boaš: Moramo da zadržimo Bejla

„Ako želimo da budemo bolji sledeće sezone moramo da zadržimo najbolje igrače, a sa tim se slaže i uprava kluba”, rekao je Viljaš-Boaš, prenosi BBC
0 komentar(a)
Andre Viljaš-Boaš i Garet Bejl, Foto: Reuters
Andre Viljaš-Boaš i Garet Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.05.2013. 15:36h

Trener Totenhema Andre Viljaš-Boaš rekao je danas da klub mora da zadrži Gareta Bejla ako misli da napreduje i ostvari bolje rezultate sljedeće sezone.

Totenhem ove sezone nije uspio da osvoji 4. mjesto u Premijer ligi i izbori plasman u Ligu šampiona, pa će igrati u Ligi Evrope.

Totenhem je juče u posljednjem kolu pobijedio Sanderlend sa 1:0, golom Bejla, ali je i Arsenal istim rezultatom savadao Njukasl i zauzeo 4. mjesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

„Ako želimo da budemo bolji sljedeće sezone, moramo da zadržimo najbolje igrače, a sa tim se slaže i uprava kluba”, rekao je Viljaš-Boaš, prenosi BBC.

Mediji spekulišu da su za Bejla zainteresovani Real Madrid, ali i još neki klubovi koji su ove sezone igrali u Ligi šampiona.

„Mislim da smo sve uradili da zaslužimo 4. mjesto. Razočarani smo, ali znali smo da će i druge okolnosti uticati na ishod”.

„Totenhem je divan klub koji će nastaviti da privlači velike igrače i nastaviće da ide naprijed”.

„Ovo je bila dobra sezona. Do kraja smo se borili za 3. i 4. poziciju i mislim da sljedeće sezone možemo da ostvarimo bolji rezultat”, dodao je Portugalac.

Totenhem je ove sezone osvojio 72 boda u Premijer ligi, što je klupski rekord.

„Arsenal je obavio svoj dio posla i igraće u kvalifikacijama, ali mislim da je ova sezona dobar primjer za budućnost”.

„Osvojili smo 72 boda, ali nismo uspjeli da dođemo do 4. mjesta i to pokazuje da moramo da budemo još bolji, jer drugi klubovi imaju sjajne ekipe”.

„To moramo da uradimo na naš, Totenhemov način. Moramo da se dobro pripremimo i tokom ljeta u prelaznom roku ugrabimo dobre igrače”, zaključio je Viljaš-Boaš.

Bonus video: