Juventus nudi Realu Lihtštajnera i novac za Iguaina

Juventus očajnički želi Iguaina, ali nema dovoljno novca. U Torinu smatraju da će Real za 25-godišnjeg Pipitu tražiti 25 miliona eura, zbog čega žele da snize cijenu sa Lihtštajnerom
0 komentar(a)
Lihtštajner, Foto: REUTERS
Lihtštajner, Foto: REUTERS
Ažurirano: 20.05.2013. 15:03h

Karlo Anćeloti još nije trener Reala, ali u to više niko i ne sumnja. Da je tako, govori i informacija madridskog "Asa" da je blizu "Santjago Bernabeua" bek Juventusa Stefan Lihtštajner.

Prvi potez je napravila "stara dama", koja je švajcarskog reprezentativca i novac ponudila u zamjenu za Gonsala Iguaina čim je čula da stiže Anćeloti.

Bivši trener Parme, Juventusa, Milana i Čelzija je želio da dovede Lihtštajnera prošlog ljeta u PSŽ, ali Juve tada za to nije želio da čuje.

Zbog toga je na "Park prinčeva" stigao Gregori van der Vil, ali Anćeloti sada insistira na dovođenju njegovog omiljenog desnog beka, jer Real ima najviše problema baš na toj poziciji.

Juventus, s druge strane, očajnički želi Iguaina, ali nema dovoljno novca. U Torinu smatraju da će Real za 25-godišnjeg Pipitu tražiti 25 miliona eura, zbog čega žele da snize cijenu uključivanjem u transfer četiri godine starijeg Švajcarca.

Bonus video: