Montela ljut zbog penala suđenog Milanu

„Kada osvojite 70 bodova, teško je reći da ste nešto izgubili. Možda nam nisu suđeni neki penali, koji su darežljivo svirani nekim drugim timovima”, u uvijenoj formi je pričao Montela
0 komentar(a)
Montela, Foto: REUTERS
Montela, Foto: REUTERS
Ažurirano: 20.05.2013. 14:30h

Fiorentina je bila na pragu raja, jer je ubjedljivo vodila u Peskari, a Milan je gubio od Sijene.

„Rosonerima” je bila neophodna pobjeda da bi ostali na 3. poziciji i išli u kvalifikacije za Ligu šampiona, do čega su na kraju i došli, ali je preokret započet sumnjivim penalom nad Mariom Balotelijem.

Trener „viole” Vinćenco Montela je bio vidno ljut zbog te odluke sudije Bergoncija, ali nije htio da je komentariše da ne bi bio kažnjen.

„Ako kažem šta mislim, biću suspendovan. Vidio sam penal, ali ne mogu da pričam išta o sudiji. Ako nešto kažem, kazniće me”.

„Kada osvojite 70 bodova, teško je reći da ste nešto izgubili. Možda nam nisu suđeni neki penali, koji su darežljivo svirani nekim drugim timovima”, u uvijenoj formi je pričao Montela za „Korijere delo sport”.

I pored očitog razočaranja, trener Fiorentine je pohvalio kolegu sa klupe Milana Masimilijana Alegrija za nevjerovatan povratak u drugom dijelu sezone i zažalio za nekim greškama svog tima.

„Ne ostaje nam ukus gorčine, jer smo pokušavali i vjerovali do samog kraja. Moramo da budemo zadovoljni i ponosni”, zaključio je Montela.

Bonus video: