Sutjeska ovjerava titulu protiv Budućnosti

"Do sada se nismo obazirali na igru našeg pratioca. Međutim, moram da naglasim da smo sada imali sreću što Budućnost nije iskoristila naš neuspjeh", kaže vezista Petar Perošević
2 komentar(a)
Petar Perošević, Foto: Vesko Belojević
Petar Perošević, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.05.2013. 13:58h

Fudbaleri Sutjeske razočarali su u meču sa gradskim rivalom. Izabranici Dragana-Gage Radojičića nakon prespavane noći svjesni su da su podbacili u svim elementima fudbalske igre, što je protivnik znao da kazni i drugi put ove sezone savlada već viđenog budućeg šampiona.

Ipak, i pored neuspjeha, razloga za strepnju nema, što je pozitivno u svemu ovome.

A rezultatska kriza nije počela od meča sa “crvenima”, ona traje već pet kola, ali ako u narednom prekinu lošu seriju, što bi značilo da se šampionski šampanjac može otvoriti, sve loše brzo će se zaboraviti.

"Izdanje protiv Čelika moramo što prije zaboraviti. Jednostavno, ništa nam nije polazilo za nogom. Na početku meča desilo se ono što smo najmanje očekivali - da primimo gol. Vremena da se vratimo bilo je dovoljno, pokušavali smo, ali sve je to bilo loše".

"Imali smo inicijativu, kontrolisali dešavanja na sredini terena, a da smo iskoristili samo jednu šansu u završnici, sve je moglo biti drugačije. Čelik se borio 90 minuta, čuvao i na kraju sačuvao minimalnu prednost", rekao je Petar Perošević, vezista Sutjeske.

Do kraja sezone Sutjeska će kraj Bistrice dočekati Budućnost i Lovćen. Matematički titula nije ovjerena, ali dobar rezultat u subotu protiv “ljutog” rivala odgonetnuće i tu dilemu.

"Do sada se nismo obazirali na igru našeg pratioca. Međutim, moram naglasiti da smo u posljednjem kolu imali sreću što Budućnost nije iskoristila naš neuspjeh. Dva kola prije kraja šampionata imamo velikih pet bodova prednosti i to ne smijemo prokockati".

"Za nekoliko dana ugostićemo Budućnost, iz tog meča bod bi nam bio po mjeri, ali pokušaćemo da osvojimo tri i time se iskupimo za nešto slabija izdanja u finišu sezone", zaključio je Perošević.

Bonus video: