Felaini se seli na "Old Traford"?

"Želim da idem tamo gdje me menadžer zaista želi. Everton, odnosno Dejvid Mojes je 2008. godine uradio sve da me ubijedi da se uputim na “Gudison park”, istakao Belgijanac
1 komentar(a)
Felaini, Foto: Beta/AP
Felaini, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.05.2013. 12:32h

Maruan Felaini, reprezentativac Belgije, još na početku ove sezone rekao je da mu je to posljednja u redovima Evertona, a odlazak Dejvida Mojesa u Mančester junajted mogao bi olakšati njegovu odluku o nastavku karijere.

Prema pisanju “Mirora”, Felaini se seli na “Old Traford”, a “karamele” bi trebalo da dobiju 23 miliona funti na ime obetećenja.

“Ako odem iz Evertona, i naglašavam ako, na to će uticati nekoliko faktora. Želim da idem tamo gdje me menadžer zaista želi. Everton, odnosno Dejvid Mojes je 2008. godine uradio sve da me ubijedi da se uputim na “Gudison park”. On je zaslužan što sam izrastao u igrača kakav sam danas. Mojes želi u budućnosti da me vidi kao defanzivnog veznog, ali zbog nedostatka kvaliteta u napadu igrao sam ofanzivnije. U budućnosti želim da igram kao šestica ili osmica, jer sa tih pozicija mislim da zaista mogu da budem opasan i postižem golove”, rekao je 25-godišnji fudbaler.

Bil Kenrajt, vlasnik Evertona, već se dao u potragu za novim menadžerom.

Najozbiljniji kandidati su Roberto Martinez (Vigan) i Malkol Makaj (Kardif).

Bonus video: