Berane traži tri boda protiv Lovćena

Poraz od Tuzana za zelenim stolom u Beranama su vrlo teško podnijeli, ali uprkos tome sa optimizmom dočekuju današnji duel sa Lovćenom pod Bogavskim brdom
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2012. 08:21h

Tri dana nakon ostalih prvoligaša (ne računajući Dečić) i Beranci kreću u proljećnu borbu za bodove.

Poraz od Tuzana za zelenim stolom u Beranama su vrlo teško podnijeli, ali uprkos tome sa optimizmom dočekuju današnji duel sa Lovćenom pod Bogavskim brdom.

"Desila se mnogo ružna situacija, spremali smo se za utakmicu sa Dečićem, bili sigurni u pozitivan rezultat, a onda smo čuli da se utakmica neće igrati i da gubimo 3:0. To nas je iznenadilo, ali ne i poremetilo. Čak nam je i dalo dodatni motiv i inat da danas damo više od 100 odsto. Neće biti lako, Lovćen je klub sa tradicijom, uz to se i pojačao, ali vjerujemo u pobjedu", kaže defanzivac Berana Milivoje Novović.

Podjela bodova sa ekipom Zete, proteklog vikenda, možda nije previše uvećala bodovni saldo Cetinjana, ali je makar dala nagovještaj da će se ekipa Lovćena boriti da zadrži provoligaški status.

"Očekuje nas teška utakmica, i to ne kažem tek reda radi. Nemamo šta da kalkulišemo. Iskreno, nadamo se trijumfu i vjerujem da možemo ponoviti dobru partiju iz prethodnog meča sa Zetom. Ono što je potrebno je da popravimo realizaciju", kaže desno krilo Lovćena Balša Radović.

BERANE – LOVĆEN

Berane - Gradski stadion. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica) i Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 14.30 časova.

Berane (4-4-2): Aković - Lutovac, Novovac, Rugovac, Rajković - Cimbaljević, Šćekić, Osmajlić, Selimović - Bojović, Lalević.

Lovćen (4-4-2): Vujović - Martinović, Ćetković, Lakić, Mirković - Sekulić, Bondžić, Petrović, Pejaković - Radović, Perutović.

Bonus video: