Petrovac gost Mladosti

Sjajnu igru u remiju u Budvi (1:1), kojim su uspješno debitovali u proljećnom dijelu, igrači Mladosti žele da ponove i sa Petrovcem pred svojom publikom
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2012. 08:58h

Sjajnu igru u remiju u Budvi (1:1), kojim su uspješno debitovali u proljećnom dijelu, igrači Mladosti žele da ponove i sa Petrovcem pred svojom publikom.

"Zaista je sve krenulo dobro, a prezadovoljan sam i radom, zalaganjem, atmosferom u Mladosti. Još više sam zadovoljan svojom i igrom tima u debiju sa Mogrenom, gdje smo i više nego zasluženo osvojili bod. Promašili smo nekoliko izglednih šansi i aktuelni šampion prema tome treba da bude zadovoljniji krajnjim ishodom. Jedina loša strana našeg gostovanja je povreda kapitena Šofranca, ali je u 70-ak minuta na terenu omladinac Filip Mitrović odigrao bez greške.

U svakom slučaju zadovoljni smo premijerom, pošto je ekipa značajno promijenjena u odnosu na jesenji dio. Ali, da bismo nastavili da osvajamo bodove, moramo da ponovimo igru iz Budve, tim prije jer je Petrovac izuzetno kvalitetna, i uz to, najuigranija ekipa u Prvoj ligi. Godinama igraju zajedno, pa neće biti lako", kazao je novajlila u Mladosti, desni bek Davor Popović.

Petrovčani na drugo uzastopno gostovanje putuju sa mnogo optimizma, i jasnom željom da dugu seriju remija sa ekipom Mladosti konačno stave ad akta. Znaju izabranici Milorada Malovrazića da ih težak posao očekuje u Podgorici i rival koji je u prošlom kolu pokazao da je kvalitet igre podigao na znatno viši nivo.

"Čeka nas težak posao. Mladost je odlično odigrala u prethodnom kolu i pokazala da u ovogodišnjem dijelu šampionata nikome neće biti lak rival. Naši mečevi tradicionalno ne donose odgovor na pitanje pobjednika, ali tradicija i postoji da bi se rušila. Lagano ulazimo u pun tempo i ritam, teren koji je u odličnom stanju omogućiće i nama i njima da odigramo otvoreno, bez kalkulacija. Želimo trijumf, ali ni remi ne bi bio loš rezultat", rekao je pouzdani vezista Nenad Jovanović.

MLADOST – PETROVAC

Podgorica - Stadion Mladosti na Starom aerodromu. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Dragiša Drljević (Berane), Vujadin Jovićević (Cetinje). Početak u 14.30 sati.

Mladost (4-4-2): Marčelja - Popović, Mitrović, Raičević, Živković - Pejaković, Lončar, Savićević, Tomić - Eber, Merdović.

Petrovac (4-2-3-1): Popović - Ma. Radulović, Mrvaljević, Grbović, Mihailović - Golubović, Šofranac - Mi. Radulović, Graovac, Jovović – Živković.

Bonus video: