Dečić želi trijumf na premijeri

Zbog suspenzije Berana, Dečić je upisao tri boda, a sada želi da se pobjedom nad Bokeljom udalji od konkurenata u borbi za opstanak
0 komentar(a)
Dečić, Foto: Vesko Belojević
Dečić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 14.03.2012. 07:48h

Iako je proteklog vikenda startovao proljećni šampionat u Prvoj ligi, igrači Dečića će tek danas protiv Bokelja imati premijeru i to pred svojom publikom.

Zbog suspenzije Berana, Dečić je upisao tri boda, a sada želi da se pobjedom nad Bokeljom udalji od konkurenata u borbi za opstanak.

"Sa nestrpljenjem očekujemo utakmice, jer se i ova pauza odužila. Nakon suspenzije Berana dobili smo tri boda i puno bi nam značila pobjeda nad Bokeljom, kojom bi u direktnim okršajima sa konkurentima u borbi za opstanak stekli značajnu prednost. Imamo najbolji mogući raspored i nadamo se da ćemo to iskoristiti", kazao je pouzdani golman Dečića, Vedad Drešević.

Bokelj se, s druge strane, grčevito bori za opstanak, a gostovanje u Tuzima je nova šansa za bodove.

"Dečić je favorit, ali nemamo šta da izgubimo. Igraćemo otvoreno i napadački, jer vjerujem da ovaj, nešto izmijenjeni sastav Bokelja, može sa uspjehom da igra i u gostima. Kako god, kalkulacija nema. Ukoliko želimo da izbjegnemo posljednje mjesto, moramo da počnemo da donosimo bodove sa strane", kazao je Slobodan Drašković, trener Kotorana.

DEČIĆ – BOKELJ

Tuzi - Stadion Dečića. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Pajović (Cetinje), Neđeljko Grubović (Bijelo Polje). Početak u 14.30 sati.

Dečić (4-5-1): Drešević - Padović, Radulović, Gutić, Nelević - Živković, Đukić, Ajković, Pepić, Lekić – Milić.

Bokelj (4-4-2): Petković - V. Pavićević, Videkanić, Arsenijević, Todorović - Vušurović, Vuković, Makarić, S. Pavićević - Stojanović, Kasalica.