Zeta dočekuje Sutjesku

Zeta želi prvi trijumf u drugom dijelu, dok Nikšićani stižu osokoljeni nakon dobre igre protiv Budućnosti...
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 14.03.2012. 08:43h

Nakon remija na Cetinju, fudbaleri Zete se nadaju da će danas protiv Sutjeske upisati prvu pobjedu u drugom dijelu.

Problem, međutim, neće biti samo protivnik.

"Teren je u izuzetno lošem stanju. Nadam se da će makar vremenski uslovi biti naklonjeni fudbalu. Jer, ukoliko bude duvao vjetar, po teškom terenu definitivno neće moći da se igra normalno", kaže vezista Zete Balša Božović, koji je u prošlom kolu protiv Lovćena uzdrmao prečku sa skoro 40 metara.

Nada se da će danas biti za nijansu precizniji, ako se ukaže šansa.

"Igramo kući i moramo da idemo na pobjedu. Neće biti lako, jer se Sutjeska dobro pojačala i spremila u pauzi", dodaje Božović.

Desni bek Radulović je van stroja zbog povrede, ostali su spremni.

Test protiv Budućnosti je, s druge strane, osokolio Nikšićane - Sutjeska je poslije dugo vremena odigrala dobar meč, u dobrom dijelu meča nadigrala renomiranog protivnika (iako je izgubila) i time, najvjerovatnije, najavila vedrije dane za nikšićki fudbal.

"Zeti pripada uloga favorita. Međutim, favoriti ne pobjeđuju uvijek. Mi ćemo pokušati da igrom i zalaganjem neutrališemo startnu prednost Zećana. Svakako da bi nam dobro došao bilo koji rezultat osim poraza. Na proljećnoj premijeri dokazali smo da možemo da igramo i sa velikim ekipama. Ako se budemo ponašali i djelovali na terenu kao protiv Budućnosti, rezultat neće izostati. Nadam se da će i sreća biti na našoj strani, jer je u ovakvim mečevima i to potrebno", kazao je Andrija Pejović, napadač Sutjeske.

Zbog žutih kartona, današnji meč propustiće golman Nikšićana Boris Lakićević.

ZETA – SUTJESKA

Golubovci - Stadion na Trešnjici. Sudija: Ranko Spasojević (Podgorica). Pomoćnici: Dragan Vujović (Cetinje), Veselin Đuranović (Podgorica). Početak u 14.30 časova.

Zeta (4-3-2-1): Ivanović - Dabić, Kaluđerović, M.B.Radulović, Novović - Peličić, Burzanović, Božović - Došljak, Boljević – Korać.

Sutjeska (4-4-2): Bulajić - Krivokapić (Žižić), Zogović, Đurović (Vuković), Stijepović - Kosović, Karadžić, Nikolić, Pejović - Marković, Šušnjar.

Bonus video: