Zbog udaranja protivničkog trenera 17 utakmica suspenzije

Golman Majed Naser neće moći da brani u narednih 17 utakmica za El Vasl iz Dubaija i moraće da plati oko 6.200 eura pošto je udario trenera protivničkog fudbalskog kluba
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.03.2012. 11:43h

Golman Majed Naser neće moći da brani u narednih 17 utakmica za El Vasl iz Dubaija i moraće da plati 30.000 dirhama (oko 6.200 eura) pošto je udario trenera protivničkog fudbalskog kluba, prenijeli su danas svjetski mediji.

On je u nedjelju, poslije poraza od El Ahlija sa 1:0 u polufinalu Kupa Ujedinjenih Arapskih Emirata, prišao španskom treneru Kikeu Sančesu Floresu i s leđa ga udario.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza UAE kasno sinoć donijela je odluku o suspenziji, ne uzimajući u obzir javno izvinjenje i osudu El Vasla postupka svog golmana.

Španski trener je poslije incidenta kazao da u prvi mah nije znao šta se dogodilo i da je mislio da ga je udarila televizijska kamera.

Trener El Vasla Dijego Armando Maradona poslije utakmice istakao je nezadovoljstvo igrom protivničke ekipe i ocijenio da su igrači El Ahlija "padali po terenu kad god su mogli".

Bonus video: