Ronaldo: Murinjo i ja ostajemo u Realu

"On će nastaviti da radi sa nama", rekao je Ronaldo španskim novinarima dan uoči duela sa moskovskim CSKA u revanšu osmine finala Lige šampiona.
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.03.2012. 17:39h

Ono što sa sigurnošću ne mogu da tvrde u samom klubu, očigledno zna najbolji igrač madridskog Reala - Kristijano Ronaldo rekao je da će trener Žoze Murinjo ostati na “Santijago Bernabeu” i sljedeće sezone.

"On će nastaviti da radi sa nama", rekao je Ronaldo španskim novinarima dan uoči duela sa moskovskim CSKA u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Prema pisanju pojedinih engleskih medija, Murinjo, koji bi, navodno, mogao na ljeto da se vrati u Čelzi, istakao je da njegova sudbina u Realu ne zavisi od toga da li će ekipa osvojiti Ligu šampiona ove sezone.

"Moja budućnost ne može da zavisi samo od toga ili od jedne utakmice. Naravno, sve može da se promijeni ako klub odluči da me otpusti", naveo je Murinjo.

Portugalac je u Real došao u ljeto 2010. godine, a prošle sezone je sa madridskim timom osvojio samo španski Kup Kralja.

Ove sezone je na dobrom putu da osvoji titula prvaka, jer Real trenutno ima 10 bodova više od drugoplasirane Barselone.

Nedavno je Silvio Berluskoni, predsjednik Milana, izjavio da “svaku noć sanja dolazak Ronalda u milanski klub”.

“I ja volim da sanjam, ali ne o fudbalu, već o drugim stvarima. Poštujem to što Berluskoni kaže da me sanja. Niko ne zna šta se može dogoditi u budućnosti, ali meni je dobro u Realu, i želim tu da ostanem”, kazao je portugalski as.

Real sjutra od 20.45 dočekuje ekipu CSKA u revanšu osmine finala LŠ. U prvoj utakmici u Moskvi bilo je 1:1.

Bonus video: