Kriza u Sitiju: Svađa Balotelija i Jaje Turea

Baloteli i Ture, međutim, nisu jedini problem u svlačionici, jer je u svađi sa Manćinijem i Garet Beri koji nije bio zadovoljan izmjenom u utakmici sa Svonsijem...
0 komentar(a)
Manćini, Foto: REUTERS
Manćini, Foto: REUTERS
Ažurirano: 12.03.2012. 19:58h

Poraz od Svonsija je pomjerio Mančester siti sa prvog mjesta, a engleski mediji su jednako kao i kiks u Velsu podvukli sukobe unutar tima, koje više niko ne može da sakrije...

Tako je na poluvremenu duela sa Svonsijem u svlačionici došlo do svađe između Marija Balotelija i Jaje Turea, a sukob je nastavljen i u drugom poluvremenu.

Roberto Manćini je, kao i uvijek, pokušao da smiri situaciju, pa je sve demantovao.

"Nisam ništa vidio, ne znam o čemu pričate", rekao je Manćini novinarima.

Baloteli i Ture, međutim, nisu jedini problem u svlačionici, jer je u svađi sa Manćinijem i Garet Beri. Engleski reprezentativac nije bio zadovoljan izmjenom u utakmici sa Svonsijem - napustio je teren već u u 37. minutu.

"Garet nije bio srećan zbog izmjene, ali ja sam tako odlučio. Mora da prihvati to da sam ja menadžer", kazao je Manćini.

Kada se svemu tome doda i situacija sa Karlosom Tevesom koja je mjesecima bila tema broj jedan u Evropi, jasno je da je Siti u velikom problemu.

A autoritet Manćinija je, kao i u periodu kada je bio trener Intera, ozbiljno doveden u pitanje.

"Imamo dva problema u ovom trenutku - prvi je što su nam povrijeđeni ključni igrači, a drugi što igramo svaka tri dana. Titula nije izgubljena, ali je jasno da Junajted u ovom trenutku ima više samopouzdanja od nas. Ipak, siguran sam da će titula da se odlučuje u našem međusobnom duelu", istakao je Manćini.

Bonus video: