Anćeloti još nije odlučio da li ostaje u PSŽ

"Sjutra je sastanak pa ćemo vidjeti. Želim prvo da razgovaram sa njima, da sumiramo rezultate iz ove sezone i da vidimo šta planiraju za narednu", rekao je on
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.05.2013. 11:57h

Trener francuskog fudbalskog šampiona Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti rekao je danas da još nije odlučio da li će i sljedeće sezone ostati u tom klubu.

"Šanse su 50-50. Dobro sam se snašao i nisam osoba koja voli promjene. Bio sam razočaran kada sam odlazio iz Čelzija i biću tužan ako napustim Pariz. To je normalno", rekao je Anćeloti, prenio je list Ekip.

Anćeloti je ove sezone predvodio Pari Sen Žermen do prve titule u Francuskoj poslije 19 godina. Njegov ugovor sa klubom ističe za godinu dana, a mediji spekulišu da je italijanskog trenera zainteresovan Real Madrid.

"Još nisam razgovarao sam čelnicima kluba. Sjutra je sastanak pa ćemo vidjeti. Želim prvo da razgovaram sa njima, da sumiramo rezultate iz ove sezone i da vidimo šta planiraju za narednu", rekao je on.

"Ne radi se o sticanju veće moći. Moj posao je da dobro pripremim ekipu za utakmice. Ne želim ništa više jer je fantastično što imam podršku sportskog direktora Leonarda", dodao je Anćeloti.

Upitan da li želi da ostane u Pari Sen Žermenu, Ančeloti je odgovorio potvrdno.

"Želim, ako je moguće da nastavim svoj rad. Vidio sam prethodnih dana da svi žele da ostanem i to je razumljivo. Najvažnije je da radite u atmosferi u kojoj osjećate da imate povjerenje. Ugovor mi ističe 2014. godine, a ako želim da napustim klub moraću da razgovaram sa upravom. Uvijek sam radio stvari na pravi način", rekao je Anćeloti.

Bonus video: