Lampard još godinu u Čelziju?

"Telegraf" istovremeno nagađa da sve ovo ima veze sa izvjesnim povratkom Žozea Murinja na klupu Čelzija jer je poznato da je Lampard jedan od njegovih omiljenih igrača
0 komentar(a)
Frenk Lampard, Foto: Beta AP
Frenk Lampard, Foto: Beta AP
Ažurirano: 15.05.2013. 10:16h

Najbolji strijelac u istoriji Čelzija Frenk Lampard ostaje u klubu nakon što mu je ponuđeno da potpiše jednogodišnji ugovor, navodi britanski "Telegraf".

Iako je praktično već bio otpisan i na izlaznim vratima londonskog kluba, Lampard će po svemu sudeći i naredne sezone predvoditi ekipu u Premijer ligi i Ligi šampiona.

Naime, nakon što je postigao nekoliko ključnih pogodaka u završnici sezone, kojima je klubu osigurao nastup u Ligi šampiona, uprava kluba je popustila i odlučila da legendarnom veteranu ponudi produžetak saradnje na 12 mjeseci.

Lampard je prošle subote postao najbolji klupski strijelac u istoriji sa 203 gola nakon što je pretekao Bobija Tamblinga koji je do te subotnje utakmice sa Aston Vilom bio vodeći sa 202 pogotka.

"Telegraf" istovremeno nagađa da sve ovo ima veze sa izvjesnim povratkom Žozea Murinja na klupu Čelzija jer je poznato da je Lampard jedan od njegovih omiljenih igrača.

Bonus video: