Slovenci jači za gol

"Odigrali smo dobru utakmicu, mnogo bolju nego u prvom, subotnjem okršaju", rekao je Sveto Ljesar, selktor Crne Gore
50 pregleda 0 komentar(a)
Futsal, Crna Gora, Foto: FSCG
Futsal, Crna Gora, Foto: FSCG
Ažurirano: 11.03.2012. 21:01h

Nakon remija u subotnjem okršaju u Litiji (1:1), reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Slovenije u drugom prijateljskom meču u Laškom sa 5:4.

Naša selekcija je povela preko odličnog Damjanovića u osmom minutu, Osredkar je izjednačio šest minuta kasnije, dok je u posljednjim trenucima prvog poluvremena Zorč donio prednost koju Slovenci nisu ispustili do kraja.

"Odigrali smo dobru utakmicu, mnogo bolju nego u prvom, subotnjem okršaju. Ponovo smo poveli rano, imali aktivan rezultat do posljednjeg minuta prvog poluvremena. Nekoliko sekundi prije kraja Slovenci su iskoristili pad koncentracije mog tima i preokrenuli rezultat. U drugom dijelu su oba tima imala više prilika, ali je Slovenija uspjela da sačuva minimalnu prednost iz prvog poluvremena.

Raduje me što smo pružili mnogo kvalitetniju i raznovrsniju igru, što smo bili ubjedljiviji i konkretniji nego u prvom meču. Bili smo potpuno ravnopravan rival u okršaju sa veoma kvalitetnim protivnikom, pa ne bi bilo nezasluženo ni da smo slavili", rekao je Sveto Ljesar, selektor Crne Gore.

On je bio zadovoljan onim što su "sokoli" pokazali u Sloveniji.

"Vidio sam mnogo pozitivnih stvari u prethodne dvije utakmice. Mladi igrači su iskoristili priliku da se nametnu, dok su stariji pokazali da na njih još moramo ozbiljno da računamo. Važno je da nastavimo dobro da radimo, kao i da se okupljamo što je više moguće u narednom periodu. Treba nam što više prijateljskih utakmica", zaključio je Ljesar.

Slovenija - Crna Gora 5:4

Laško - Sportski centar. Gledalaca: 300. Strijelci: Osredkar u 14, Zorč u 20, Čujec u 23, Mordej u 33. i 36. minutu za Sloveniju, a Damjanović u 8. i 33, Barović u 34. i Drašković u 36. minutu za Crnu Goru.

Slovenija: Puškar, Osredkar, Zorč, R. Mordej, Grželj. Igrali su još: Drobne, Fetić, Melink, Mohorič, A. Mordej, Rosič, Uršič.

Crna Gora: Bošković, Mugoša, Barović, Perović, Damjanović. Igrali su još: Boljević, Gojković, Drašković, Vukašinović, Tomović, Ćalasan, Jovanović, Novović.

Bonus video: