Alegri: Nemam problema sa Ibrahimovićem

“Zajednički cilj nam je da pobjeđujemo. Nije važno ako do toga dođemo uz stalnu ljubav ili ako ponekad bude i svađe”, kazao je Algeri
0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović i Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović i Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.03.2012. 15:10h

Masimilijano Alegri kazao je danas da nema problema sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Nakon poraza Milana od 3:0 na Emirejtsu od Arsenala, u revanš meču osmine finala Lige šampiona, mediji su objavili da je došlo do verbalnog sukoba Ibre i Alegrija, gdje je Šveđanin zamjerio treneru na lošoj poziciji na kojoj je igrao utakmicu u kojoj je malo nedostajalo da Milan prokocka prednost iz prvog duela (4:0).

“Zajednički cilj nam je da pobjeđujemo. Nije važno ako do toga dođemo uz stalnu ljubav ili ako ponekad bude i svađe”, dodao je Algeri, i potvrdio da je o “pražnjenju” Ibrahimovića nakon meča razgovarao pred čitavom ekipim.

“Moraću da tražim da u Milanelu naprave zidove sa zvučnom izolacijom”, dodao je u šaljivom tonu Alegri, komentarišući “curenje informacija” iz svlačionice.

Na pitanje da li bi više volio da mu se Ibrahimović izvinio, trener Milana je odgovorio:

“Nema razloga da se izvinjava. Nijesmo imali diskusiju tehničke prirode. Nakon onakve utakmice, sa neuobičajenom tenzijom, nije isključeno da se omakne malo ljutnje”, kaže Alegri.

Trener Milana se potom vratio na ofanzivnu formaciju Milana sa tri špica, sa kojima je počeo meč.

“U utorak je bilo ko mogao da sastavi tim. Imao sam na raspolaganju samo tri vezna igrača, i bio sam primoran da postavim igru na onakav način. Vjerovao sam da sa tri napadača možemo da završimo svu priču oko prolaza. međutim, pretvorilo se sve u malo patnje”, zaključio je Alegri.

Bonus video: