Lovćen negira optužbe

Radna Grupa podsjeća da je zabrinutost za najstariji cnogorski klub izostala kada je Lovćen u finišu jesenje polusezone umalo istupio iz lige
4 komentar(a)
Ažurirano: 08.05.2013. 13:44h

Fudbalski klub Lovćen negirao je danas optužbe o sumnjivim rezultatima tog kluba u Telekom Prvoj ligi, navodeći da je neetički optuživati bilo koga bez adekvatnih dokaza.

Radna grupa cetinjskog kluba kritikovala je odnos javnosti prema najstarijem crnogorskom sportskom kolektivu u Crnoj Gori, podsjećajući da se tokom jesenjeg dijela šampionata nalazio pred istupanjem iz lige.

U saopštenju se posebno ističe prošlonedjeljna pobjeda Lovćena nad Čelikom u Nikšiću.

"Riječ je o našoj najtežoj ovosezonskoj pobjedi. Tome u prilog govori povreda glave golmana Miloša Dragojevića, koji je završio u bolnici, pokidani ligament Luke Vušurovića i još nekoliko naših igrača, koji su uprkos povredama zadobijenim na utakmici do kraja ostalo na terenu", piše u saopštenju Radne grupe.

Radna Grupa podsjeća da je zabrinutost za najstariji cnogorski klub izostala kada je Lovćen u finišu jesenje polusezone umalo istupio iz lige.

"Pitamo se zbog čega nijednom nije ukazano na situacije iz proljećne polusezone u kojima smo drastično oštećeni", navodi se u saopštenju.

Radna grupa apelovala je na domaću javnost da se uzdrži od neosnovanih komentara i najavila da će svi ciljevi Lovćena biti ostvareni isključivo u domenu sportskog nadmetanja.

"Apelujemo na domaću javnost da se u finišu takmičenja uzdrži od iznošenja paušalnih i neutemeljenih informacija, koje utiču, kako na ugled FK Lovćen, tako i na renome naših prvotimaca, koji su svaki bod osvojili isključivo svojim trudom i požrtvovanjem", navodi se u saopštenju.

Lovćen, četiri kola prije kraja takmičenja u Telekom Prvoj ligi, zauzima pretposljednju, 11. poziciju na tabeli sa 28 osvojenih bodova.

Bonus video: