Vulverhempton otpustio trenera Dina Saundersa

Uprava kluba će tako tražiti novog trenera od kako je u februaru 2012. godine otpušten Mik Mekarti. Poslije njega ekipu su predvodili Teri Konor i Stale Solbaken
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.05.2013. 10:26h

Engleski fudbalski klub Vulverhempton otpustio je trenera Dina Saundersa zbog loših rezultata i ispadanja u Ligu jedan - treću englesku ligu, saopšteno je danas.

Vulverhempton je takmičenje u Čempionšipu završio na pretposljednjem 23. mjestu i sljedeće sezone takmičiće se u trećoj ligi. Klub drugu godinu uzastopno nije uspeo da sačuva ligaški status, nakon što je prošle godine ispao iz Premijer lige.

Saunders je u januaru preuzeo ekipu, ali nije uspio da spriječi njeno ispadanje u niži rang, a ekipa je na 20 utakmica zabilježila po pet pobjeda i remija i 10 poraza.

Uprava kluba će tako tražiti novog trenera od kako je u februaru 2012. godine otpušten Mik Mekarti. Poslije njega ekipu su predvodili Teri Konor i Stale Solbaken.

"Obavijestili smo trenera Dina Saundersa da je ugovor raskinut. Takvu odluku donijeli smo jer je klub ispao u treću ligu. Takođe, klub će napustiti i pomoćni trener Brajan Keri", navodi se u saopštenju Vulverhemptona.

Bonus video: