Mata: Moramo da zaustavimo Bejla

“Ovo je veoma važna utakmica za oba tima, a moramo da pripazimo na jednog od najboljih igrača svijeta - Gareta Bejla”, napisao je Mata na svom blogu
0 komentar(a)
Mata, Foto: Beta/AP
Mata, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.05.2013. 14:04h

Čelzi i Totenhem će u srijedu na “Stamford bridžu” igrati odlučujući meč za plasman u Ligu šampiona, a Huan Mata zna šta njegov tim mora da uradi ako želi pobjedu - da zaustavi Gareta Bejla.

Španac, koji je u 87. minutu postigao 19. gol u sezoni za pobjedu “plavaca” na gostovanju Mančester junajtedu, pribojava se najboljeg igrača i strijelca 20 pogodaka u Premijer ligi ove sezone.

“Svjesni smo da je pred nama još dosta posla. Ove srijede protiv Totenhema nas čeka još jedno finale. Ovo je veoma važna utakmica za oba tima, a moramo da pripazimo na jednog od najboljih igrača svijeta - Gareta Bejla”, napisao je Mata na svom blogu.

“On je u nevjerovatnoj formi i odlučujući je igrač Sparsa gotovo svake sedmice. Koristim ovu priliku da mu čestitam na nedavnim nagradama”.

“Biće nam teško, ali uz podršku sa tribina, mislim da možemo da ispunimo zadatak i ovjerimo mjesto u Ligi šampiona”, zaključio je Mata.

Čelzi i Totenhem imaju po tri utakmice do kraja, a osvojili su 68, odnosno 65 bodova. Između njih je četvrtoplasirani Arsenal, koji ima 67 bodova, ali i samo dva meča do završetka Premijer lige.

Bonus video: