Fernandinjo: Pustite me u Siti

U Donjecku su do sada bili neumoljivi - Mirćea Lućesku je poručio Robertu Manćiniju da mora da plati 50 miliona za 28-godišnjeg Brazilca
0 komentar(a)
Fernandinjo, Foto: Uefa.com
Fernandinjo, Foto: Uefa.com
Ažurirano: 06.05.2013. 11:18h

Jedan od brojnih Brazilaca iz Šahtjora, Fernandinjo, zamolio je čelnike prvaka Ukrajine da snize cijenu za njega kako bi prešao u Mančester siti.

Naime, 28-godišnji vezista želi da zaigra na Mundijalu u domovini, ali je svjestan da se teško može izboriti za mjesto u selekciji “karioka” ako ostane u Šahtjoru.

A u Donjecku su do sada bili neumoljivi - Mirćea Lućesku je poručio Robertu Manćiniju da mora da plati 50 miliona za Fernandinja!

“Svi moji saigrači žele da odem. Znaju da je Premijer liga sjajno takmičenje i da je Mančester siti veliki klub i podržavaju moju ambiciju da zaigram tamo”.

“Mislim da bih kao igrač Sitija imao više šansi da nastupim na Svjetskom prvenstvu, jer se u Brazilu ne prati ukrajinska liga”.

“Ako bih igrao u timu koji se smatra za jedan od najboljih na svijetu, to bi mi pomoglo da se vratim u nacionalni tim. Zbog toga molim čelnike da snize cijenu”, rekao je Fernandinjo, koji je pet puta nosio dres Brazila.

Bonus video: