Venger: Želim da ostanem u Arsenalu

Arsenal je posljednji trofej osvojio još 2005. godine i to FA Kup, a jedan od najboljih napadača današnjice Robin van Persi, prošle godine je napustio londonski klub i prešao u Mančester junajted
1 komentar(a)
Venger, Foto: Reuters
Venger, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.05.2013. 20:10h

Arsen Venger, menadžer Arsenala, želja je čelnika PSŽ-a za novog trenera, s obzirom da Karlo Anćeloti na ljeto odlazi u Real, kao zamjena za Žoze Murinja.

Međutim, iskusnom stručnjaku se ne napušta London, pa će vodeći ljuti “svetaca” morati da se okrenu nekom drugom rješenjeu.

“Želim da ostanem, osim ako u klubu ne misle drugačije, ako misle da radim loše. Moj posao radim maksimalno posvećeno i klubu uvijek želim najbolje, to je moje osnovno osjećanje”, rekao je Venger.

Francuski stručnjak predvodi Arsenal još od 1996. godine, a tokom ove sezone imao je nekoliko neprijatnosti sa navijačima, koji su od njega zahtijevali da ode, jer nije pokazao spremnost da dovede pojačanja.

Arsenal je posljednji trofej osvojio još 2005. godine i to FA Kup, a jedan od najboljih napadača današnjice Robin van Persi, prošle godine je napustio londonski klub i prešao u Mančester junajted.

To je bio još jedan u nizu odlazaka najboljih igrača kluba u posljednjih nekoliko godina.

“Prolazimo kroz jedan veoma osjetljiv period. Trenuto smo na izlasku iz njega, klub je u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego prije. Vjerujem da je klub u veoma dobrom položaju za budućnost”, rekao je Venger.

Bonus video: