Mekalister: Liverpulu treba 200 miliona funti za transfere

"Ako Liverpul zaista želi da bude konkurentan, a to znači da osvoji Premijer ligu, uprava bi trebalo da uloži oko 200 miliona funti", rekao je Mekalister, preneli su britanski mediji
4 komentar(a)
Liverpul, Foto: Beta AP
Liverpul, Foto: Beta AP
Ažurirano: 03.05.2013. 12:58h

Legendarni fudbaler Liverpula Geri Mekalister rekao je danas da je tom klubu potrebno 200 miliona funti za transfere kako bi se ravnopravno borio za šampionsku titulu u Premijer ligi.

Liverpul je posjlednji put bio šampion 1990. godine, zbog čega je njegov rekord od 18 titula prestigao Mančester junajted osvojivši pod vođstvom Aleksa Fergusona 13 od ukupno 20 titula.

"Mislim da se sve svodi na novac. Ako Liverpul zaista želi da bude konkurentan, a to znači da osvoji Premijer ligu, uprava bi trebalo da uloži oko 200 miliona funti", rekao je Mekalister, preneli su britanski mediji.

Ove sezone ekipa Brendana Rodžersa zauzima sedmo mesto u Premijer ligi.

"Sezonu će završiti na sedmom mjestu, iza Evertona, ali sve mora da ide postupno. Morate da pomognete igračima da se razviju, da kupite fudbalere iz Evrope za osam, devet, 10 miliona funti i pomognete im da postanu zvezde koji mogu da igraju na vrhunskom nivou", rekao je Mekalister.

Bonus video: