Vujović: Jesu li sada zadovoljna gospoda iz Mladosti?

"Ako iz Mladosti smatraju da smo im mi smetnja u borbi za opstanak, zašto nas tada nisu pobijedili i tako izbacili iz lige. A ne izgubili 5:0...", priča Vujović.
134 pregleda 16 komentar(a)
Goran Vujovic, Foto: Luka ZEKOVIĆ
Goran Vujovic, Foto: Luka ZEKOVIĆ
Ažurirano: 03.05.2013. 11:09h

Napadač Lovćena Goran Vujović, nekadašnji crnogorski reprezentativac, pitao je upravu Mladosti je li znala da će njegova ekipa izgubiti od Petrovca i opet dospjeti na posljednje mjesto na tabeli?

Jedan od funkicionera podgoričkog kluba javno je prošle subote ponudio novinarima da kaže kojim će se rezultatima završiti sve utakmice Cetinjana do kraja sezone, tvrdeći da se već zna ko ide u baraž, a ko direktno ispada.

Mladost je u međuvremenu pobjedom nad Sutjeskom u Nikšiću pobjegla iz opasne zone, dok je Lovćen porazom na svom terenu od Petrovca opet dospio na začelje tabele.

"Pitam „gospodu” iz Mladosti da sada kažu sve rezultate Lovćena do kraja sezone, koje tvrde da sve znaju. I je li među tim rezultatima bilo da ćemo izgubiti od Petrovca", pitao je Vujović i podsjetio na rezultat meča Mladost - Lovćen (0:5), koji je igran 30. marta u Podgorici.

"Nije mi jasno kako neko može da priča protiv Lovćena, nakon poraza od 5:0 u Podgorici!? Ako iz Mladosti smatraju da smo im mi smetnja u borbi za opstanak, zašto nas tada nisu pobijedili i tako izbacili iz lige. A ne izgubili 5:0...", priča Vujović.

Pet kola prije kraja Lovćen je posljednji na tabeli, sa bodom manje od pretposljednjeg Mornara.

"Ovaj poraz od Petrovca nas je vratio dva koraka unazad i mnogo nam je teško pao. Ipak, da nam je neko na polusezoni ponudio da ćemo se približiti toliko na pet kola prije kraja, prihvatili bismo to objeručke. Mislim da smo uspjeli da oživimo Lovćen, klub koji je bio maltene mrtav na polusezoni. Nadam se da ćemo do kraja uspjeti da se izborimo za opstanak", zaključuje Vujović.

Bonus video: