ČEKA SE IZJAVA PORTUGALCA

Evo šta "koči" Ronaldov transfer u Juventus: Reci hvala i idi

"Ako Ronaldo ode iz Reala biće to novi korak u njegovoj briljantnoj karijeri i naravno da će biti vječno zahvalan klubu, predsjedniku, cijelom timu, medicinskom osoblju, navijačima i svim 'madridistima' širom svijeta", kazao je Mendeš.
1 komentar(a)
ronaldo, Foto: Reuters
ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.01.2019. 08:03h

Sve je dogovoreno, ali ništa nije završeno dok Kristijano Ronaldo javno ne kaže da želi da ode iz Reala i da se zahvali klubu na svemu.

Samo pod tim uslovom Florentino Peres će potpisati "ispisnicu" i dozvoliti Ronaldu da ode u Juventus, tvrde "Marka", "Kadena kope" i italijanski "Skaj".

Peres na taj način želi da skine odgovornost sa sebe i kluba, kako se ne bi pričale priče o Ronaldovom nezadovoljstvu i da je jedan od najboljih igrača u istoriji "kraljevskog kluba" na silu napustio Madrid.

Večeras je, umjesto Ronalda, govorio njegov agent Žorž Mendeš.

"Ako Ronaldo ode iz Reala biće to novi korak u njegovoj briljantnoj karijeri i naravno da će biti vječno zahvalan klubu, predsjedniku, cijelom timu, medicinskom osoblju, navijačima i svim 'madridistima' širom svijeta", kazao je Mendeš. 

Čeka se, tvrde mediji, da iste riječi izgovori i Ronaldo.

Ronaldo i Peres imaju džentlmenski sporazum, još od januara, da Portugalac može da ide za 100 miliona eura, tvrdi "Marka".

Toliko je Juventus i ponudio, ali problem je što dogovor nije ovjeren ugovorom, već, kako javljaju mediji, Peres može i da ne odobri transfer.

Predsjednik Reala želi da izbjegne neprijatne situacije, kakve je imao kada su odlazile legende kao što su Kasiljas i Raul, koji su napustili Real zato što za njih više nije bilo mjesta u timu.

Ranije danas, italijanski "Sportmediaset" je javio da će Ronaldo u subotu biti predstavljen kao igrač Juventusa.