Lider čeka Mladost

Prvi proljećni neuspjeh izabranici Dragana Radojičića doživjeli su kao opomenu da još nije sve odlučeno kada je u pitanju titule
2 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Ivan Petrušić
Sutjeska, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 01.05.2013. 07:58h

Sutjeska je prije tri dana usporila hod ka tituli (poraz od Mogrena), danas će pokušati nastavi tamo gdje je stala prošle subote – kraj Bistrice gostuje Mladost (14.30 časova), a Nikšićani očekuju da će napraviti još jedan veliki korak ka tituli.

Prvi proljećni neuspjeh izabranici Dragana Radojičića doživjeli su kao opomenu da još nije sve odlučeno kada je u pitanju titule, bez obzira što je razlika u odnosu na najbližeg pratioca značajnih devet bodova.

Svjesni da bi jedan neplanirani ishod na domaćem terenu pogoršao stvari u finišu, prisutan je oprez. Iz tog razloga namjera uoči današnjeg meča sa Mladosti potpuno je jasna – pobjeda.

"Ako se neki poraz uopšte može nazvati dobrim, onda je to svakako naš neuspjeh uBudvi. Ipak, nećemo se osvrtati na ono šta je bilo, jer popravnog nema. Sada je najvažnije da se fokusiramo na Mladost, koja i pored loših rezultata zna i te kako da namuči protivnika. Očekujem da ćemo na dobar način odreagovati i osvojiti nove bodove. Moramo igrati borbeno i disciplinovano, jer takav pristup nebrojeno puta do sada pokazao se kao ispravan. Uostalom, samo pobjeda može zadovoljiti naše apetite. Igramo na domaćem terenu i neuspjeh je zabranjena riječ", rekao je Ivan Janjušević, golman nikšićkog prvoligaša.

Nakon očajnih partija u drugom dijelu sezone, Mladost se, umjesto za Evropu, bori za opstanak.

"Na samo smo dva boda od zone baraža, što je pozicija u kojoj nismo očekivali da ćemo se naći. Povrh svega, imamo težak raspored, danas gostujemo lideru, vjerovatno i novom šampionu, što dovoljno govori kakav nas posao čeka. Ipak, vjerujem da smo spremni da reagujemo", rekao je Marko Šćepanović, najbolji strijelac Mladosti.

Parovi

Sutjeska – Mladost (14.30)

Lovćen – Petrovac (16.30)

Jedinstvo – Zeta (16.30)

Budućnost – Grbalj (16.30)

Čelik – Rudar (16.30)

Sutjeska – Mladost (14.30)

Juče

Mornar - Mogren 2:1

Bonus video: