Vuk Rašović: Šansa ne bira vrijeme, ali voli spremne

"Da ne vjerujem da mogu da napravim dobar rezultat i pokrenem ekipu, ne bih preuzeo ovaj posao. Šansa ne bira vrijeme, ali voli spremne", rekao je Rašović
65 pregleda 0 komentar(a)
Vuk Rašović, Foto: Partizan.rs
Vuk Rašović, Foto: Partizan.rs
Ažurirano: 29.04.2013. 17:33h

Vuk Rašović je preuzeo Partizan, a na prvom obraćanju medijima je rekao da je razmišljao samo sekund prije nego što je dao pozitivan odgovor.

"Izuzetno sam počastvovan što su mi ljudi iz kluba dali šansu. Da ne vjerujem da mogu da napravim dobar rezultat i pokrenem ekipu, ne bih preuzeo ovaj posao. Šansa ne bira vrijeme, ali voli spremne", rekao je Rašović.

Rašović, koji je bio šef stručnog štaba Partizanove filijale Teleoptik, zamijenio je Vladimira Vermezovića, a u prvom timu “crno-bijelih” je bio pomoćnik Slaviše Jokanovića, Gorana Stevanovića i Aleksandra Stanojevića.

"Poznajem odlično ekipu, većinu ovih momaka sam već trenirao u Teleoptiku, dok sam sa ostalima sarađivao kao pomoćnik u prvom timu. Momci imaju kvalitet za titulu, siguran sam i snage i daćemo sve od sebe da na kraju budemo prvi. Uostalom, i oni poznaju moje metode rada", istakao je 40-godišnji Rašović.

Partizan pet kola prije kraja ima dva boda više od Crvene zvezde, iako je nedavno bio čak 11 koraka za najvećim rivalom.

"Najbitnije je da sa fudbalerima razgovaram i da vidim kako oni razmišljaju, da li smo na istim talasnim dužinama. Želim fudbal sa dosta kretanja, trčanja, sprintova i tečnih pasova. Na tim stvarima ću bazirati igru Partizana”, dodao je Rašović.

Bonus video: