Skomina sudi revanš meč Barselona - Bajern

Skomina, kao i Hauard Veb u sjutrašnjem meču Real - Borusija, ima obavezu da vrati povjerenje u sudije, koje je poljuljano nakon grešaka u prvom meču u Minhenu
0 komentar(a)
Damir Skomina, Foto: Reuters
Damir Skomina, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.04.2013. 14:29h

UEFA je još jednom pokazala koliko vjeruje Damiru Skomini, pošto će 36-godišnjak iz Kopra suditi revanš polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna.

Slovenački arbitar, koji je dijelio pravdu na dva meča u grupama Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, kao i četvrtfinale Njemačka - Grčka, vodio je i Superkup Evrope Atletiko Madrid - Čelzi (4:1).

Ove sezone je četiri puta bio glavni sudija u Ligi šampiona u mečevima Real Madrid - Mančester siti (3:2), Šahtjor - Čelzi (2:1), Anderleht - Milan (1:3) i i u revanšu osmine finala Borusija Dortmund - Šahtjor (3:0).

Skomina, kao i Hauard Veb u sjutrašnjem meču Real - Borusija, ima obavezu da vrati povjerenje u sudije, koje je poljuljano nakon grešaka u prvom meču u Minhenu.

Bavarci u Kataloniju dolaze sa velika četiri gola prednosti iz prve utakmice (4:0), ali i pod strahom da bi neko od šestorice igrača mogao da dobije žuti karton i preskoči već viđeno finale na “Vembliju”.

Bonus video: