Botafogo ne pušta Sedorfa na klupu Milana

Za deset godina, koliko je proveo igrajući na “San Siru”, Sedorf je ostavio vrlo dubok trag i jedan od miljenika navijača Milana
0 komentar(a)
Sedorf, Foto: REUTERS
Sedorf, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.04.2013. 15:24h

Vijest koju su objavili italijanski mediji da gazda Milana Silvijo Berluskoni planira da ponudi posao trenera Klarensu Sedorfu, brzinom munje obišla je svijet, pa je tako stigla i do čelnika Botafoga, sadašnjeg kluba legendarnog Holanđanina, prenosi “Mocart sport”.

Prvi koji se oglasio iz redova brazilskog tima je trener Osvaldo de Oliveira, koji je kategorički odbacio mogućnost da njegv najbolji i najiskusniji igrač napusti klub na kraju sezone.

"To se neće desiti. Ako je moguće da Sedorf igra za Botafogo i vodi Milan, u redu, ali to neće ići. On mi je zaista potreban ovdje", poručio jasno i glasno Oliveira.

Da podsjetimo, Berluskoni se odavno zalaže za smjenu Maksimilijana Alegrija, međutim, aktuelnog trenera i dalje uspješno štiti Adrijano Galijani, koji ga je i doveo na “San Siro”.

Kako je javljaju mediji na Apeninima, prvi čovjek “rosonera” ovoga puta se baš zainatio i pošto poto želi novog šefa struke od ljeta, a njegov prvi pik je upravo Sedorf.

Berluskoni, naime, želi da na klupi vidi neku od legendi kluba, a Holanđanin to svakako jeste.

Za deset godina, koliko je proveo igrajući na “San Siru”, Sedorf je ostavio vrlo dubok trag i jedan od miljenika navijača Milana.

Bonus video: