Pelegrini se i dalje nada Ligi šampiona

"Mi i dalje vjerujemo da možemo u Ligu šampiona. Matematički je sve moguće, mi vjerujemo. Za početak, moramo da osvojimo sva tri boda protiv Hetafea", rekao je Pelegrini
1 komentar(a)
Manuel Pelegrini, Foto: Beta AP
Manuel Pelegrini, Foto: Beta AP
Ažurirano: 27.04.2013. 16:37h

Trener Malage Manuel Pelegrini rekao je danas da i dalje vjeruje da će njegov klub igrati naredne sezone u Ligi šampiona uprkos zabrani.

Evropska fudbalska unija zabranila je španskom klubu učešće u evropskim takmičenjima zbog niza finansijskih prekršaja. Ipak, čileanski trener se nada da će Međunarodni sud za arbitražu u sportu preinačiti tu odluku.

Pored odluke suda, Malaga mora i na terenu da obezbijedi učešće u Ligi šampiona, počevši od utakmice sa Hetafeom u nedjelju.

"Mi i dalje vjerujemo da možemo u Ligu šampiona. Matematički je sve moguće, mi vjerujemo. Za početak, moramo da osvojimo sva tri boda protiv Hetafea", rekao je Pelegrini na konferenciji za novinare, prenose španski mediji.

Malaga se trenutno nalazi na šestom mjestu na tabeli Primere sa 50 osvojenih bodova, dok Real Sosijedad na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona ima pet bodova više.

Bonus video: