Kasiljas: Nisam u dobrim odnosima sa Murinjom

Reprezentativac Španije nije branio od januara, kada je slomio kost u šaci, a šansu je iskoristio Dijego Lopez
2 komentar(a)
Iker Kasiljas, Foto: Beta
Iker Kasiljas, Foto: Beta
Ažurirano: 26.04.2013. 21:53h

Javna je tajna da Iker Kasiljas, kapiten Reala, nije u dobrim odnosima sa trenerom Žoze Murinjom.

I dok su u “kraljevskom klubu” pokušavali da demantuju tu informaciju i prikažu da je sve u najboljem redu,

Kasiljas je prvi put javno priznao da nije na istim talasnim dužinama sa Portugalcem, ali da je interes kluba na prvom mjestu.

"Naš profesionalni odnos je pun poštovanja, ali na ličnom planu je jasno da je odnos drugačiji. Ćabi Alonso je nedavno rekao istu stvar i mislim da se ne treba stalno da se vrtimo u krug oko toga. Ponoviću još jednom, klub je iznad svega”, rekao je tridesetjednogodišnji Kasiljas.

On tvrdi da je i dalje 100 odsto odlučan u namjeri da se bori sa Dijegom Lopezom za povratak među stative.

"Mislim da je očigledno da sam spreman za igru. Ja sam uvijek na raspolaganju treneru i pokušavam da pomognem ekipi, ali neko drugi donosi odluke, a ne ja. Srećan sam jer mi je ruka u posljednjih mjesec dana dobro, a ono što trebam da radim na duge staze jeste da čekam na svoju priliku i da je iskoristim kada mi se ukaže. Nakon tri mjeseca neigranja, ja sam poput djeteta koje čeka na svoj debi. Neću posustati nijednog trenutka. To je dobro za Dijega, jer ću ga ja gurati naprijed i neće moći da se opusti. On igra jako dobro, pomogao je ekipi da stigne tu gdje jeste”, zaključio je Kasiljas, koji nije branio od januara, nakon što je slomio kost u šaci.

Bonus video: